Poezen Katers Kastraten Herplaatsers Kittens Plannen Nestjes Informatie In memoriam Show Contact Links

 

Herplaatsers


 

Soms gebeuren er dingen, waar je niet echt wat aan kan doen.
Je praat en overlegd met collega fokkers, en maakt dan een beslissing.
Zo had Alfrodull's Hera hier echt niet haar plekje, had samen met haar grote liefde Titran's Zorro in Juni 2013 het " Lion King" nestje gehad. Maar Hera en Zorro trokken het liefst samen op buiten de groep. I.o.m Ruud Bovendeerd, heb ik besloten om ze samen te herplaatsen. Samen wonen ze nu bij mijn collega en hebben het daar geweldig.
 

Van het nestje van Lisa en DJ in juli 2014, waren Blue Cammy en Blue Candy samen verhuisd. Maar I.v.m prive omstandigheden, zijn deze 2 zusjes na ruim 2 jaar weer terug gekomen. Hier hebben we het geprobeerd maar de groep nam ze niet op, dus zocht ik een andere oplossing. Blue Candy woont bij Dorothe v Gorp, en heeft daar intussen al een mooi nestje gehad. Tenslotte kwam de moeder van Blue Candy bij haar vandaan. Het zusje is ook verhuisd naar Overasselt, en woont bij vrienden van Dorothe, en heeft het daar ook heel goed.

Tikvah's Domina had ik uitgekozen bij Nadine, een prachtig tortie dametje.
Helaas, deze dame was hier erg "aanwezig", en de onrust groeide met de dag. Ruim een half jaar heb ik het geprobeerd, voortdurend in overleg met Nadine. En uiteindelijk besloten om haar terug te brengen. Daar was ze direct weer " thuis", en hoopt begin augustus 2018 moeder te worden. En.... In mijn hart blijft ze altijd een beetje van mij.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cattery in de Padjes - Webdesign Nadine Cardinaels - 2018